Θεσσαλονίκη, Μάρτιος 2021

Η συνδρομή του ΜΕΤΑΛΟΓΟΥ είναι ετήσια και δίνει πρόσβαση σε όλα τα τεύχη!

Αυτό σημαίνει ότι καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 30€, έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του ΜΕΤΑΛΟΓΟΥ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Μετά χρειάζεται ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, για να διατηρηθεί αυτή η πρόσβαση. Αυτά ισχύουν ανεξάρτητα από την ημερομηνία καταβολής της συνδρομής του περιοδικού.

Αντίστοιχα, τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη της ΣΕΒΕ (συνδρομή ΣΕΒΕ 50 €) έχουν πρόσβαση σε όλο το υλικό του περιοδικού ως το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους και στη συνέχεια χρειάζεται ανανέωση της συνδρομής τους προς τη ΣΕΒΕ.

Η συνδρομή των Ινστιτούτων ανέρχεται στα 130 € ετησίως.

Για Οργανισμούς, όπως το ΑΠΘ, τον ΟΚΑΝΑ κοκ. ισχύουν οι υπάρχουσες συμφωνίες.

Ζητούμε την υποστήριξή σας για το περιοδικό μας, το οποίο χάρη στη σταθερή προσπάθεια των συντακτικών επιτροπών του, φιλοξενεί πλούσια ύλη και διαβάζεται από ανθρώπους σε πολλά μέρη του κόσμου.

Όποιος επιθυμεί να τακτοποιήσει τη συνδρομή του παρακαλούμε να καταθέσει 30 € στο λογαριασμό της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος στην Alpha Bank:

GR2601407150715002002002255

με την παράκληση να αναλάβει όλα τα τραπεζικά έξοδα (αν κάνει μεταφορά από άλλη τράπεζα), να αναγράψει στην αιτιολογία το όνομά του και να στείλει το αποδεικτικό στο mail της ΣΕΒΕ: systemic.association.n.gr@gmail.com